lauantai 29. tammikuuta 2011

Silirimpsis!

Olen ollut uskomattoman luovalla tauolla blogin kirjoittamisesta. Kerrankin hiljaisuus ei ole johtunut tylsyydestä, vaan pikemminkin siitä, että on tapahtunut liian paljon, enkä ole malttanut istahtaa laittaakseni ajatuksiani luettavaan järjestykseen. Edellämainitun lisäksi ihmettelen, miksi istahdin nyt asettelemaan ajatuksia, kun niitä ei edes ole päässä yhtään.

Voisin kertoa tärkeimmistä vaiteliaisuuden ajan tapahtumista, mutta niitäkään ei oikeastaan ole. Vietin elämäni hauskimman uudenvuoden töissä. Tämä toivottavasti valaisee sitä, kuinka hauskoja edelliset uudetvuodet ovat olleet. Tai sitä, kuinka paljon tykkään työskennellä ;)

Tällä hetkellä olen yksin kotona: kaikki muut ovat Thaimaassa. Rehellisesti sanottuna en ole lainkaan kateellinen. Tiistaina menin aivan viiliksi ja kävin rei'ittämässä itseni kekseliäästi nimetyssä Lävistysliikkeessä. Suosittelen paikkaa todella lämpimästi, hinnat eivät kirpaisseet (eikä lävistyskään pahemmin!) ja palvelu oli todella rentoa ja ystävällistä =) Tietenkin joku siellä nyt kuumeisesti pohtii minkä lävistyksen otin. Säästetään jännitystä merkinnän loppuun saakka.

Keskiviikkona Mariaa katsoessani koin valaistuksen: äänestän Jani Toivolaa eduskuntavaaleissa. Jani varmasti ajaa oikeita asioita, eikä Vihreiden äänestäminenkään tunnu pahalta, vaikka ne petturit puolsivatkin lisäydinvoimaa. Perussuomalaisten protestiäänestäminen ei ainakaan ratkaise mitään.Aasinsillan(lampun!) kautta pääsemmekin eduskunnasta ylihuomiseen, jolloin tämän blogin kirjoittaja, Julia Kaasonen, eli MINÄ täytän 18 vuotta. Se tarkoittaa sitä, että saan äänestää, juoda ja myydä viinaa! Siis viinaa ei äänestetä vaan vaaleissa esim. Jani Toivolaa.

Päivän biisinä tänään Olavi Uusivirtaa, jonka Preeria -levyn ostin levyalesta. Muuten levyale olikin melko kökkö, minkä voi päätellä jo siitä että ostin vain yhden levyn. Preeria on superhyvä levy. Kuunnelkaa ensin tämä sinkkubiisi ja käykää sitten ostamassa se itsellennekin!Kaamia video.

Ps. Voin paljastaa. Otin tietenkin nössöimmän mahdollisen lävityksen: napaan. Se on nätti kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti