keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Screamworks, kahvia ja holtiton rakkaus.

Musiikkimaailmassa ja maailmassa muutenkin tapahtuu nyt PALJON mielenkiintosia asioita, joten pakkohan munkin on jo pikkuhiljaa aktivoitua kirjottamaan tätä blogia! Mietin blogille myös uuden, kiinnostavamman konseptin!! Aion puhua enemmän asiaa ja vähemmän tylsää yksityiselämääni.
Olin aikonu perustaa nettilehden, mutta tajusin että oon turhan laiska sellaiseen ja tämähän on vamis, täydellinen väylä julkaista näitä öh.. "Pohdintoja maailmasta ja musiikista ja kuvauksia yleensä tylsästä arjesta".

Maininnan arvoisia asioita musiikkimaailmassa:
-Taannoinen Billy Talentin keikka Jäähallissa, jota todistin ens.. TOISESTA rivistä itseasiassa.
-HIMin UUSI ja kauan ODOTETTU albumi Screamworks: Love in Theory and Practise, chapters 1-13
-Ensi kesän UPEA keikkatarjonta Suomessa! (mm. Green Day, KISS, Mötley Crüe ja muut Sonispheren esiintyjät, Guns N' Roses..)
-Reckless Love

Huomaat ehkä, että kahvi ei kuulu musiikkimaailman kuumimpiin tapahtumiin, mutta se näytti hyvältä otsikossa ja kupissa.
Alotan kuuman listan purkamisen väärästä päästä, ja mainostan kaikille, jotka eivät massiivisesta hypetyksestä huolimatta ole kuulleet yhtyeestä nimeltä Reckless Love. Kuulin jokunen aika sitten underground bändistä, joka soittaa aitoa kasaria 2000-luvulla. Vuosikymmen vaihtui ja yhtäkkiä Reckless Love tunkee joka tuutista. Heidän tänään ilmestynyt albuminsa oli luonnollisesti Radio Rockin keskiyön ensisoitossa, jonka kuuntelivat kaikki, jotka tahtovat pysyä ajan hermolla! Mukaanlukien MINÄ.

Levy kuulosti ERITTÄIN hyvältä! Mieleni teki rynnätä tanssilattialle ja tanssia niin kauan etteivät jalat enää kanna. Enkä puhu nyt siitä, että tasapainoni pettää yleensä alle viiden minuutin tanssimisen seurauksena. Hienoista kliseisyyttä bändin toimissa on havaittavissa, ja ymmärrän, että Reckless Lovea pidetään joissakin piireissä vitsinä. Vitsi tai ei, suosittelen hankkimaan levyn heti, kun lapsilisä, opintotuki, työttömyyspäiväraha, eläke tai vaikka ihan rehellisellä työllä hankittu palkka kilahtaa tilille. Reckless Love ei varmasti nouse uudeksi suosikikseni, sillä sanoitukset eivät ole kovinkaa syvällisiä, eikä bändi varsinaisesti lanseeraa mitään uutta, mutta sillä ei ole kovin paljon merkitystä, sillä meininki on niin hyvä! Voin kertoa odottavani, että pääsen tarkistamaan yhtyeen livekunnon!

Pysy korvana ja silmänä uusille bloggauksilleni. Aion käsitellä ainakin kaikki listassa esitellyt aiheet lähiaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti