torstai 13. elokuuta 2009

Tervetuloa takaisin

Käväisin tuossa pikku kesätauolla niinsanotusti. Ei oo ollu paljon asiaa mitä tänne blogiin kirjottelis. Tai itseasiassa on ollu mutten oo jaksanu kirjottaa. Nyt aattelin kirjottaa tämmöstä ihan perus shaibaa, mikä ei ketään kiinnosta, mutta koska kaikkien blogien tarkotuksena on haalia lukijoita, niin aattelin alottaa sen nyt ja kukaan tuskin lukee blogia johon ei koskaan kirjoteta mitään.


Alotetaampa kertomalla että mulle kuuluu tällä hetkellä ihan hyvää paitsi että kouluhan on jo lähes alkanut ja ensi tiistaina raahaan itseni ja uudet ihanat kynäni ja laukkuni Helsingin luonnontiedelukioon. Kuulostaa äärimmäisen kiehtovalta vai mitä? No ehkä siellä on kiinnostavaa, ei voi sanoa ennenku on kokeillu. Ja jos se on typerää niin voihan sen aina lopettaa ja alottaa vaikka ens vuonna jonku toisen koulun.


Ärsyttää ku täytyy palata arkeen.. Ois aivan tarpeeks paljon puuhaa ilmanki koulua. Harmi vaan ettei mulla oo mitään harrastusta, jonka varjolla voisin lopettaa koulunkäynnin; esim. "Lopetan koulun ja keskityn musiikintekemiseen"


Tänään lähen äitille ja pitäis pakata ja siivota rottien häkki ja ei toi kultakalan vesikään nyt mitenkään puhtaan näköstä oo. Lisäks yhen kaverin huppari pitäis lähettää ku se oli jääny meille (viime kuussa) ja toiselle kaverille pitäis ommella penaali jonka oon luvannu. Yks oma paita pitäis pienentää ja yks paita tilaus tehä. Postimerkitki on loppu ja mitä mä teen? Dataan ja kirjotan jotain turhanpäivästä blogia.


Tämän turhan blogimerkinnän lopuksi esittelen teille valokuvan, jossa minä patsastelen Porin Kirjurinluodolla ja lupaan kirjottaa ens kerralla jostain kiintoisammasta aiheesta.

Tylsä kuva tylsään kirjotukseen. Lukekaa huomenna, kokoan itteni siihen mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti