tiistai 2. maaliskuuta 2010

LISÄÄ KEIKKOJAAAA!!!

Elämme jännittäviä aikoja! Pian minulla on varaa ostaa himoitsemani GUNS N' ROSES KEIKKALIPPU!! Lisäksi harkitsen vakavasti Michael Monroen keikkaa Tavastialla 1.4.! Legendaarista! Ja liputkin vain 20 euroa.
Tutkailin juuri aiemmin mainitsemieni isojen festareiden esiintyjälistoja. Ankka ei vaikuta vielä erityisen kiinnostavalta (The Baseballs, Children of Bodom), mutta en mielelläni jättäisi silti suosikkifestariani väliin! Ruisrock sen sijaan vetää puoleensa kuin.. no vetää kuitenkin. Saanen poimia teille muutamia kiinnostavimpia esiintyjiä listalta: Billy Talent (jonka keikalla olin 8.2., lue keikkaraportti alhaalta!), The Sounds, Michael Monroe, Ismo Alanko ja Teho-osasto, Irina, Kotiteollisuus, PMMP.. Erittäin houkuttelevaa, muttei ehkä siinä määrin, että vierailisin Ruissalossa Ruisrockin aikaan!
Ilosaarirockissa ei ole tänäkään vuonna kovin kiinnostavia esiintyjiä, mutta voitkin varmasti itse katsella täältä mikä kiinnostaa ja mikä ei! Lupaan pitää lukijani ajantasalla siitä, missä parhaat saavat nauttia MINUN seurastani ;D

Nyt kuitenkin lupailemani selvennys Billy Talentin keikasta Jäähallilla 8.2.

Keikka ei ollut aivan yhtä energinen kuin odotin. Aluksi epäilin riittäisikö laulaja-Benin karisma takapenkkeihin saakka, mutta epäilys osoittautui turhaksi. Varmistin vielä katsomopaikoilla olleilta tutuilta, jotka vahvistivat epäilykseni täysin turhiksi. Spiikit olivat hauskoja ja käsittelivät enimmäkseen jääkiekkoa ja Suomen ja Kanadan yhtäläisyyksiä (jääkiekko, kylmyys). Olisin ehkä kaivannut jotain erityistä biisien liveversioihin. Keikka toimi todella hyvin, meno oli suhteellisen rauhallista ja järjestysmiehet hyviä (Arvostan myös ilmaisia korvatulppia!). Uskon Billy Talentin yltävän silti parempaankin suoritukseen!

1. Devil In A Midnight Mass
2. This Suffering
3. Line & Sinker
4. Rusted From The Rain
5. Saint Veronika
6. Surrender
7. This Is How It Goes
8. The Dead Can't Testify
9. White Sparrows
10. Diamond On A Landmine
11. Turn Your Back
12. The Ex
13. Try Honesty
+
14. Devil On My Shoulder
15. Fallen Leaves
16. Red Flag

Olen pahoillani, ei kuvaa :( Jos joku paikallaolleista haluaa keikkakuvansa tähän, ota yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti