tiistai 2. marraskuuta 2010

"Marraskuu, kaljakori kilisee"

Tänään, eikun eilen alkoi marraskuu ja heti kuulin yläasteen luokanvalvojani äänen laulamassa koulun karaokessa jalon kuukauden nimen varastanutta biisiä. Oi niitä aikoja, oi niitä... aikoja.

Ennenkuin alan lätistä turhista aiheista, on minun pakko esitellä päivän uutinen:
Vaikuttaa suhteellisen erikoiselta? Uutisen lausumisestakin suuhun jää rahastuksen metallinen jälkimaku. Screamworksista siis julkaistaan remixlevy vähän samaan tyyliin kuin Britney Spears julkaisi levynsä kahteen kertaan, sillä ensimmäinen miksaus oli kiireen takia niin huono. HIMin yhdysvaltalaiset fanit ovat tietenkin innoissaan "uudesta albumista", mikä kai on tarkoituskin.

Marraskuu on pimeä, synkkä ja kylmä. Edes syksyn kauniit lehdet eivät enää väritä maisemaa, sillä ne ovat kaikki tippuneet maahan ja mädäntyneet. Onneksi tiedän kuinka piristää itseäni! Tänään kävin salilla, sen jälkeen hierojalla (oli aika jumissa selkä) ja sitten suuntasin Stadiin, jossa minun oli määrä tavata ystäväni Inari. Jouduin kuitenkin odottamaan jokusen aikaa (tunnin!!!!!!), joten kävin kotiuttamassa Michael Monroen livealbumin "Another Night in the Sun". Kerron siitä lisää kun olen kuunnellut =)

Olen huomannut että levyjen hinta on laskenut. Tietenkin se on ollut odotettavissa koska musiikkia ladataan niin paljon, mutta tuntuu oudolta, kun varaa 20 euroa uuden levyn ostoon ja siitä jää vielä karkkipussiin tai Sundaeenkin.. :o Aiemmin ei voinut olla varma riittääkökään 20 euroa. Ostin esimerkiksi tuon Michael Monroen levyn 16 eurolla ja se ilmestyi reilu kuukausi sitten. Myös Katy Perryn uuden albumin ostin hintaan 14,95. :o

Jos ette ole tähän mennessä arvanneet, mikä on päivän biisi, voitte kuunnella sen alhaalta!


Ps. Todella hienoja kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti