sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Halloween!!

Halloweenhan on kaukaa intiianien mailta meille lähivuosina rantautunut biletapahtuma. Jenkkilässä on joka vuosi armottomat hirviöpippalot viimeinen lokakuuta. Lapset käyvät kerjäämässä karkkia ovilla ja heittelevät vessapaperia pihapuihin jos namia ei tipu. Suomessa juhlinta on keskittynyt lähinnä naamiaisiin (olen itsekin osallistunut sellaisiin muutaman kerran), mutta eilen taphtui järkyttävä käänne: ovikello soi ja oven takana jökötti jotain noitia!! Isi antoi niille rahaa: emme olleet varautuneet karkeilla keppostelijoita varten.

Olen aina tykännyt halloweenista. Siihen on monia syitä kuten näyttävät koristeet ja naamiaisiin pukeutuminen. Halloween on myös helppo teemajuhla, sillä sitä mainostetaan joka puolella ja laiskat saavat koristeet ja asut valmiina kaupasta. Ehkä kuitenkin tärkein syy sille, että pidän halloweenista, on seuraava: kaikki luulevat että näytän tarkoituksella zombielta!

Julkisuuteen vuotanut kuva minusta ilman meikkiä!
Yleensä en ole innostunut joulusta kovin paljon. Tänä vuonna kuitenkin joulumieli on alkanut hiipiä otsalohkoon ja olen jopa iloinen ajatuksesta, että poltellaan kynttilöitä, syödään karkkia ja kaikki avaavat paketteja, joista paljastuu Julian kutomia lankakasoja, joiden ulkomuodosta kukaan ei voi arvata mihin raajaan ne kuuluisi tunkea.

Päivän luritukseksi arvon Jenni Vartiaisen Missä muruseni on. Se on erittäin (siis ihan sikamega) kaunis laulu, ja vaikka en kovin paljon pidäkkään Jenni Vartiaisesta, ihailen kuitenkin hänen karismaansa, eikä edes minun kannata yrittää kiistää triplaplatinaa myyvän artistin vetovoimaa. Kauniskin hän on!



Melkeen tulee tippa linssiin. Olisiko jollain lainata Jenni Vartiaisen Seiliä? Tai sitä toista levyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti