perjantai 8. lokakuuta 2010

JÄR-KYT-TÄ-VÄÄ!!

Joko heartagram.comin crew on keksinyt todella mauttoman vitsin, tai se on totta: HIM ei esiinny uutenavuotena Tavastialla!!! :o EI HELLDONEA!?!?!? Miten vuosi vaihtuu nyt? :o Vaikuttaa ihan ymmärrettävältä kyllä että kymmenen samanlaisen vuoden vaihtumisen jälkeen bändi tahtoo nähdä ilotulitukset ja juhlia muutenkin uuttavuotta..... varsinkin kun osalla alkaa olemaan sen ikäisiä lapsia, että hekin jo haluaisivat viettää vuodenvaihteen isiensä kanssa.. Silti tuntuu oudolta ja jotenkin petetyltä.. Ensin oli vuosi kokonaan ilman festarikeikkoja, nyt yksi keikka koko vuonna.. :o

No, ehkei sitä pidä miettimän en tarkemmin. Aika näyttää =) Ja jos lupaus pitää, ensi vuonna Julia (eli minä jos joku ei tajunnut) pogoilee Tavastialla 31.12.2011 (ja seuraavankin päivän puolelle)!!

Tänään pidimme kavereiden kanssa peli-illan. Oli todella hauskaa, pelattiin lautapelejä ja naurettiin =) JA SYÖTIIIIN! Loput ruuat tietenkin jäi mulle ;)

Päivän biisiksi kaikista mahtavista päivääni värittäneistä biiseistä nousee.... Ismo Alangon Päivän uutinen!!!



Jos haluat siivet, mutta RedBull ei maistu, kuuntele tämä biisi niin kyllä askel keventyy ;) Aamulla en ollut kovin hyvällä tuulella, mutten voinut olla hymyilemättä melodian ja sanojen ristiriidalle.

PS. Tuntuu oudolta olla kotona perjantai-iltana :o Yleensä olen aina töissä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti