torstai 21. lokakuuta 2010

Maailman huonoin elokuva ja kirppislöytöjä

On ollut hieman kiireitä viime postauksen jälkeen. Erosin poikaystävästäni ja nyt olen konekiellossa, joten en paljon pysty bloggailemaan. Löysin kuitenkin ekadonneen elämänhaluni kirpparilta!

Maailman huonoimmaksi elokuvaksi kahden hengen raati (Julia ja Viivi) on valinnut yksimielisesti elokuvan Mr. Nobody. Vaikutti kiinnostavalta, mutta jo mainokset elokuvan alussa enteilivät pahaa. :s Jotain, tai siis kaiken, elokuvan tasosta kertoo se, että jouduimme lähteä kesken leffan pois elokuvasalista. Päätöksen lähdöstä pystyi tekemään jo puolen tunnin katselun jälkeen, mutta sinnittelimme vielä tunnin, koska emme kehdanneet lähteä pois varsinkaan, kun nauroin kaksin kerroin sille ettei elokuvassa tapahtunut mitään. :''D (<-- havainnollistava kaavio) Jos tahtoo nähdä elokuvan jossa on ranskalaista taidemusiikkia ja hitaita kohtauksia (kyynel valuu hitaasti, hidastettua juoksua, maisema...) toistensa perässä, en silti suosittele Mr. Nobodya kellekään.

Vastapainoksi täytyy kuitenkin mainita että Itse ilkimys oli hyvä elokuva. Tosin sellaisia elokuvia on jo nähty muutama (arviolta noin 50040 kpl) mutta miksi niitä tehtäisiin jos kaava ei olisi toimiva? ;)

Loppuun ajattelin esitellä mitä ostin kirpputorilta, mutta mietin, ettei ketään kiinnosta, joten jätän väliin. =) No esittelen vähän mutta skipataan vaatteet!!

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN MAGEETA!! Muki 1,5€

55 snt/kpl, ei paha?

Tämä on niitä pehmiksiä, joita pelastin mummulta, eli ei edes liity aiheeseen mutta on söööötti

Hähhäh, kuitenkin kuva uusista lempihousuistani

Eikä näistäkään kirppikseltä ole kuin tuo Pentti -single, mutta uudet levyt ilostuttavat silti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti