maanantai 4. lokakuuta 2010

Musigasmi

Ei ehkä ole tarpeen mainita että fysiikan koe meni vähän huonosti... Toivon että pääsisin läpi tällä kerralla :s Muuten päivä on ollut ihan kiva: olen käynyt salilla ja kirjastossa, josta lainasin nuottikirjoja ja ruotsinkielisen lastenkirjan :o Ostin myös Prismasta kolme (3) Simpsonit -dvdtä, koska siellä ei (yllättäen) ollut Michael Monroen Another Night in the Sunia..........(..)

Aamulla tajusin, mikä on tämänhetkinen lempilevyni. Se on ehdottomasti Screamworks: Love in Theory and Practise, Chapters 1-13. Kuuntelin sitä aamulla eikä edes fysiikan koe lannistanut mieltäni! (Ja fyssa jos mikä on lannistavaa) Viima ei purrut eivätkä jalkani koskettaneet kylmää asfalttia kun Screamworks siivitti matkaani.

Screamworks on hyvä koska sitä jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen. Se koukuttaa aluksi koska se on tarttuva. Myöhemmin siitä löytää joka kuuntelukerralla uusia korvakarkkeja ja tekstin merkityksiä. Kaunista. Jos on sattunut vielä ostamaan deluxe -version, omistaa silloin myös akustisen version levystä, Baudelaire in Braillen, joka sopii niihin mielentiloihin, joihin menevämpi normiversio ei sovi =)

Lopuksi tahtoisin vielä jakaa kuvan kortista, jonka sain tänään Postcrossingin välityksellä =)

Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti