torstai 14. lokakuuta 2010

Ei Gagaa, mutta kuvia ja Homoilta!

Terve vaan kaikki! En ole nyt bloggaillut tällä viikolla, koska olen viettänyt hiljaiseloa myös oikeassa maailmassa (ette ehkä uskonut, mutta tämä blogi on virtuaalimaailmassa eli internetissä! :O!).

Olen siis edelleen Lohtajalla mamini ja siskoni Viivin luona!! Olen myös nähnyt muita sukulaisia, mutta enimmäkseen olen pelannut Simssiä yöpuvussa. Erästä asiaa tahtoisin kommentoida: Ylen Homoiltaa (katso ohjelma Yle Areenasta). Kun ohjelma tuli tv:stä, sitä ei voinut olla huomaamatta ainakaan omalla Facebook seinälläni. Harmitti etten katsonut sitä telkusta, mutta onneksi se tuli vielä uusintana seuraavana päivänä.

Jos et jaksa katsoa ohjelmaa (vaikka sen näkemättä jättäminen kaivaakin syvän kuilun sinun ja yhteiskunnan välille), voin selittää ydinasiat. Studiossa oli kaksi "joukkuetta" keskustelemassa. Toinen joukkue oli luonnollisesti homomyönteinen ja toinen homofobinen (sanoinko tosiaan niin? Tarkoitin.. no.. homofobista). Aiheina olivat homojen avioliitot, adoptio-oikeudet ja kaikenlaiset muut tärkeät homoaiheet. Esille tuli monia kiinnostavia ja naurettavia pointteja. Kiinnostavinta oli ehkä se, että homojen oikeuksia vastustavat ihmiset tukeutuivat lähinnä raamattuun ja ulkoa opeteltuihin puheenvuoroihin, kun tasa-arvoa kannattavat ihmiset puhuivat sydämellään (kielikuva, oikeasti tietenki puhuivat suulla!).

Jotain keskustelun tasosta ja sisällöstä kertoo myös se, että Homoillan jälkeen kirkosta erosi tuplasti ihmisiä normaaliin päivään verrattuna. Ohjelma siis herätti ajattelemaan, mikä on hyvä.

Koska kaikki ymmärsimme jo ennenkuin tätä oltiin kirjoitettu tai Homoiltaa näytetty televisiossa, että homojen on saatava samat oikeudet kuin heteroseksuaaleilla on, voimme siirtyä siihen, mitä Julian jännittävässä elämässä on tapahtunut! Mukana myös ennennäkemätön määrä kuvia (jotka on ottanut Viivi)!
ps. Jos kuvat eivät lataudu tai se kestää kymmenen vuotta, älä jää odottelemaan tai petyt.
Sain oman kamerani huollosta!! Kuinka hienoa! Nyt voin blogata enemmän kuvia =) (hahha, niinkuin jotakuta kiinnostaisi)

En ollut, enkä mene tänäänkään, Lady Gagan keikalle :(

Katy Perry ei tule kiertueellaan Suomeen :( Euroopan kiertue muutenkin käsittää 3 keikkaa Euroopassa ja 10 Briteissä :( (Joojoo, tiedän, että Iso-Britannia kuuluu Eurooppaan)

TÄNNE SATOI LUNTA! Järkyttävää :( Huomenna suuntaan kaiken lumen keskukseen (ja Suomen myös!!): Jyväskylään :s



 Näissä kuvissa pikkuinen Eddi tutkailee lunta!

Sain inspiraation kutomiseen (eli neulomiseen), sillä löysin tämän komean tekemäni sammakon!


Alemmassa kuvassa näkyvät myös järkyttävän rumat upeat kynnet, jotka lakkasin itselleni..


Ainiin. Hain Osuuspankista itselleni nettipankkitunnukset. Tuliko musta nyt aikuinen? :o Ja käytiin mummulla hakemassa vanhoja pehmoleluja, jotka haluttiin ottaa käyttöön :p Mummu myös antoi minulle aika paljon lankoja, joten tämä blogi on nyt virallisesti muoti-, musa- ja sekablogin lisäksi käsityöblogi!! Tässä sen kunniaksi kuva "Julia neulomassa".

Hieman on käsityöläinen rähjääntynyt lumisateessa juoksentelun jäljiltä!!

Otetaan vielä loppuun päivän biisi (jotta saadaan oikein pitkä merkintä!): Reckless Love - Badass. Lauloin sitä tänään Eddille hieman erilaisilla sanoilla... (Hey you, stupid/smelly fat-ass asshole...)

1 kommentti:

  1. heei mäki haluun nyt neuloo! tuli kunnon into yhtäkkii! :) ja hoho minäpä olinkin lady gagan keikalla!

    VastaaPoista