sunnuntai 28. joulukuuta 2008

HIM @Nosturi, 27.12.08

Ja se tapahtui eilen! Aamulla suuntasimme jonottamaan kello 6. Selvittiin lähes oikeaan aikaan paikalle. Nosturin edessä oli 2 jonottajaa ja seuraavat saapuivat vasta tuntien päästä. Jonottajien vähyys koko aikana yllätti.

Jonottelupäivä meni mukavasti. Sain jopa pari tuntia unta. Vaikka ainahan muutama viimeinen tunti on aika.. inhottava. Onneks tehtiin lista siitä, missä järjestyksessä ihmiset on tullu jonottamaan. Tosin muutamat ulkomaalaiset ei tuntunu aivan ymmärtävän mitä se tarkotti, mutta saatiin homma kuitenkin toimimaan melko hyvin. Sisälle meijät päästettiin puoli tuntia myöhässä, ja vielä sisällä jouduttiin odotelemaan kaikenlaisissa oviaukoissa. Siinä sivussa meille selvis, ettei ikinä kannata alkaa roudariks.

Keikat alko kuitenki ajallaan. 45 Degree Woman veti noin puolituntisen, mikä tuntui menevän aika nopeesti. Ei ehditty huutaa edes Paranoidia :D Keikan jälkeen sain rumpukapulan. Jee, sukset.

Jopa aika lämppärin jälkeen vierähti melko äkkiä. Vähän kello kymmenen jälkeen Nosturi räjähti. AH! Keikka oli jotain liian ihanaa kuvailtavaks. Ja klubikeikalla koko bändi on niin IHANAN lähellä.. Ville ei taaskaan ottanu paitaa pois :( Laatikot ei ollu kuulemma sulanu tarpeeksi hyvin. Pah.. Kukaan ei ois välittäny jos vähän lanttulaatikkoa ois näkyny. Meillä oli jopa kortsutetut banaanit mukana ja heiteltiin niitä lavalle, mutta suoritus ei kelvannu: sitä banaania ei kuulemma kuulu liiskata ku sen kumin on saanu siihen päälle. Se kyllä liiskaantu ihan itestään. Oli liikaa paineita ;D

Ville ei heittäny ihan tarpeeks ihanaa läppää, mutta ku se heitti niin.. AH!
Biisilista oli täydellinen. Vaikka ois voinu olla enemmän sellasia biisejä mitä ei soiteta AINA. Sen näette tässä (listasta on olemassa myös valokuva, mutta sen omistajaa ei tavoiteta juuri tällä hetkellä):


SETTILISTA

It's all tears
Butterfly
Right Here
Babl
Join Me
Passion's
Wicked Game
Killing Loneliness
Soul on Fire
Funeral
Your Sweet 666
Kiss of Dawn
Sacrament
Poison Girl
Rebel Yell
Wlade
Encore
Sleep Walking
Keikan jälkeen sain pyydystettyä Villen puoliks juoman Cokis-tölkin. JUHUU!! Se päätyi HIM-alttarille, jossa palvon jumalia. Wladen kohalla Ville niin ihanasti sano jotain sen suuntasta että seuraava kappale on niin vanha, että vain fanaattisimmat ihmehyypiöt sen tunnistaa. Encoreen tultaessa (ja se tuleminen kesti kauan) se sano kans että jotkut ihmetyypit halus vielä lisää.. AH! En tiiä miks se on niin ihanaa.. se vaan on :) Ville on ihana. Ja se sano että bändi toivoo encoren miellyttävän yleisöä, pokeja, banaanittaria, roudareita ja kaikkia.
Huomenna Tampereelle ja ylihuomenna Pakkahuoneelle!!
So long suckers!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti