tiistai 17. elokuuta 2010

Kesän soundtrack

Mahtavaa kesää tietenkin siivittivät loistavat levyt niinä hetkinä kun livebändiä ei ollut tarjolla ;) Muutamia hyviä mainitakseni:

Mielestäni kesän kivoin uutuus oli Ozzy Osbournen Scream. Todella loistava levy! En ole ennen Ozzya paljon kuunnellut, mitä nyt sen mitä radiosta olen kuullut. Luen tällä hetkellä myös Ozzyn kirjaa ja lupaan kertoa mitä pidin jos joskus saan sen luettua, tähän mennessä voin suositella kirjaa vain alkupuolen perusteella.

Keväällä/kesällä aloin kuuntelemaan Olavi Uusivirtaa, mikä yllätti ainakin itseni. Minä olen hullu oli kovassa soitossa ja kun Preeria ilmestyi, aloin todella arvostaa Uusivirtaa. Erityisesti pidän hienoista sanoituksista. Sääli etten ole saanut vielä aikaiseksi ostaa yhtään Olavin levyä o.O

Slashilta tuli uusi kiinnostava albumi, jonka lainasin kirjastosta vasta nyt. Aion kertoa huomenna enemmän mielipiteitäni siitä.

Edellä mainittujen lisäksi kesällä ovat soineet ainakin seuraavat ostamani/saamani levyt:

Hanoi Rocks - Saigon Shakes, Bangkok Shocks, Hanoi Rocks
Hanoi Rocks - All Those Wasted Years
Hanoi Rocks - Another Hostile Takeover (näitä levyjä en ole löytänyt kaupasta, mutta tajusin kesällä että voin kokeilla huuto.netiä!)
HIM - Join Me (single, joita mulla on nyt 2 o.o)
Tuomari Nurmio - Tuhannen kapakan lauluja
Tehosekoitin - Golden Greats
Die Ärzte - Bäst Of

Tälle kesälle en kuitenkaan osaa mainita yhtään tiettyä levyä, joka muistuttaisi aina tästä kesästä kun kuuntelen sitä tulevaisuudessa. Johtuukohan ilmiö siitä, ettei Billy Talentilta ole tullut uutta levyä ;) Vuoden 2008 kesälevy nimittäin oli Billy Talent II ja kesän 2009 tuo mieleen Billy Talent III. Epäilen kuitenkin ettei tästä kesästä tarvitse muistuttaa, sillä muistan sen luultavasti muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti