torstai 26. elokuuta 2010

Reseptit maistuvaan elämään

Olen viimepäivinä miettinyt jälleen elämän tarkoitusta. Eräs toveri kysäisi tänään, mihin elämänfilosofiani perustuu, eikä ollut hankala vastata: kaikki ihmiset saa tehdä mitä haluaa, kunhan se ei oo keltään muulta pois. Mielestäni kyseinen lause on varsin hyvä lähtökohta, jonka pohjalta voi miettiä ja tehdä asioita. Tietenkään kukaan ei voi toteutettaa sitä toimissaan täydellisesti, mutta jokainen ihminen tarvitsee toista, kannattaa pistää hyvä kiertämään =)

Facebookissa kävimme pidemmänkin keskustelun aiheesta. Ehkä kirjoitan joskus lisää tännekin, mutta nyt on mukavan lämmin olo kun on saanut itsekin miettiä mitä ajattelee ja miksi, eikä tarvitse enää puida asiaa itsensä tai muiden kanssa hetkeen.

Lueskelin tänään myös Pirkka-lehteä ja siinä oli niin hyviä reseptejä taas kerran että oli pakko ottaa talteen. Tein resepteille kansion, johon voin järjestellä kaikki hyvän näköiset ruokaohjeet. Tällä hetkellä kansio sisältää lähinnä jälkiruokaohjeita. :o Tässä blogissani juttelen verraten, paljon ruuasta, mutta jos jollekin on muotoutunut sellainen kuva, että pitäisin kokkaamisesta, saanen korjata sen: vihaan ruuan tekemistä, rakastan sen syömistä. Aion kokata kun muutan omaan kämppään. Paras käyttö kakkuresepteille kuitenkin on: anna sisaresi leipoa ja laittaa ruokaa sinulle.

Nyt anteeksi, katson TV:tä (jos läppä ei auennut, katso video). Kuva reseptikansiosta:




No aika ruma. Mutta reseptit alkaa jo kannesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti