keskiviikko 18. elokuuta 2010

"We're all gonna die, so let's get high"

Olin _erittäin jännittynyt kun lainasin kirjastosta merkittävän teoksen: Slashin soololevyn! Sen jälkeen olen myös kuunnellut sitä hyvin jännittyneenä.

Slash melkein lunastaa korkeat odotukset, jotka olin albumille asettanut; joidenkin kappaleiden kohdalla jopa ylittää ne. Mielestäni levyllä on sekä loistavia, että riman melko matalalta alittavia biisejä; sekä hienoja vierailijoita (Ozzy Osbourne, Chris Cornell.. IGGY POP), että heeboja joista en ole koskaan kuullutkaan (Ian Astbury? Onko vika mussa?).

Aloitusraita Ghost ei tempaissut mukaansa kuten ensimmäisen biisin mielestäni kuuluu. Omituisesti mielestäni heikoimpiin lauluihin kuuluu myös paljon radiosoittoa saanut By the Sword, joka ei todellakaan houkuttele ostamaan levyä, mikä on mielestäni sinkun tärkein tehtävä.

EHDOTTOMASTI hienoin Slashilta löytyvä biisi on Fergien laulama Beautiful, Dangerous, joka on ainoa naisen laulama kappale levyllä, ja saa ainakin itseni miettimään miksei tällaisia bändejä tällaisella laulajalla ole. o.O Paikkansa suosikeissani ottaa myös ihanasti joukosta erottuva instrumentaali Watch This Dave, jolla rumpuja soittaa Dave Grohl ja bassoa Duff McKagan. Edes mainitsematta levyn päättävää We're All Gonna Die:ta!

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän levyyn jos on vähänkään mielenkiintoa. Sinä, joka olet varannut Slashin kirjastosta ja odottelet milloin tulee sinun vuorosi: olen pahoillani että unohdin palauttaa sen!

Ps. Kuunnellessani levyä, tein muistiinpanoja kynällä, jonka sain koulusihteeriltä!! :o Se meni naimisiin vanhan farao-kynäni kanssa!



Oi kuinka kaunis pari niityllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti