maanantai 23. elokuuta 2010

7 kaveripyyntöä

Kotiuduin eilen viimeisiltä festareilta. Kiitos kaikille Jyväskylärockista, oli mahtavaa =) Provinssissa talkootyöt oli aika järkyttäviä, mutta infopiste ja festarikauppa oli kivaa.. ei, vaan ihanaa hommaa! Tutustuin uusiin mahtaviin ihmisiin ja näin myös hyviä bändejä: perjantain Eppu Normaali (joka oli parempi Ankassa viime vuonna), (Eppujen jälkeen väsytti, mutta onneksi en päässyt lähtemään ja näin:) Klamydia ja lauantaina Reckless Love, joka veti mielestäni paremmin kuin Ruississa.

Kuten olen huomannut, uudet vaatteet tekevät minut hyvin iloiseksi, joten haluan myös esitellä viikonlopun hankintani! =) Unohtamatta vaatekappaleita, joista en joutunut maksamaan mitään!!11! :o



Upea pinkki Rock'n'Roll Circus -paita oli työpaitani Eiran mummon festarikaupassa. Sain sen ilmaiseksi!! Mageeta. The Real McCoy Bandin paita taas on oikea aarre! Bändihän teki kolme keikkaa ennen hajoamistaan, joten paitojakaan ei ilmeisesti ole painettu paljon. Hintakaan ei ollut paha eikä kyseistä paitaa pitäisi olla jokaisella vastaantulijalla =)

Kuvan yläreunassa näkyy kirpparilta ostamani huivi. Ostin myös toisen huivin ja sain poikaystäväni siskolta hameen! Sain myös hienon vakosamettijakun =) Kivaa! En löytänyt niitä kuvaa varten.

PS. Kuplalla on kaamee pallomaha! :O :S

PPS. Provinssista tuli postia tänään: työtodistus!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa muuten kattoo, että Kuplalla ei vaan ole matoja.. koska ainakin koirilla ne aiheuttaa semmosen "pallomahan"...
    Ellet sitten vaan oo syöttäny sille kebabbia ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä! Me kyllä tungettiin sen kurkkuun matolääkettä just.. Luulen että se johtuu siitä että se syö 24/7 paitsi sillon ku se puree ihmisiä tai johtoja tai hajottaa jotain muuta ;P Mutta pitää googlettaa miten kissasta voi tietää että sillä on matoja.

    VastaaPoista