keskiviikko 15. joulukuuta 2010

I WANNA SEE YOUR PEACOCK-COCK-COCK

Huhheijaa! On ollut jo jonkin aikaa melko jähmeää täällä blogissa. Sama ongelma on ollut toimittajakurssin hommien kanssa. Tekstiä ei tule eikä kirjoittamiselle muka ole aikaa. Paljastus: vaikka tasosta ei uskoisi, tällaisen merkinnän kirjoittamiseen kuluu kauemmin kuin 10 minuuttia. Tänä aamuna inspiraatio kuitenkin livahti ikkunasta sisään ja mieleeni tulvi ideoita, ikävä kyllä en saanut kaikkia kiinni.

Huomenna aloitan ideoiden esittelyn.

Viikonloppuna olin pikkujouluissa (JEE), elokuvissa ja syömässä. Istuessani yksin (no oli siellä muitakin) leffateatterissa, näin tietenkin mainoksia ennen kuin Harry Potter alkoi ryntäilemään ympäri valkokangasta. Jo usean kuukauden ajan olen leffateatterin mainoksia katsellessani mietiskellyt, kuka jaksaa katsoa taas täysin samalla kaavalla tehdyn elokuvan. Ja kyllä, puhun Twilightista.

Koko ajan tuotetaan toistaan halvempia ja huonompia vampyyrielokuvia, joissa tyttö rakastuu vampyyripoikaan ja kaikki on kamalan ihanaa ja jännittävää. Hirviömäinen poikaystävä osoittautuukin hieman vaaralliseksi siirroksi, mutta lopulta kaikki ovat onnellisia. Yllättävää. Hollywood-ohjaajien loistava mielikuvitus tekee aivan kateelliseksi kun trailereiden vampyyrit hyppelevät täsmälleen kuten Edward (<3).

Nyt joku älypää on kuitenkin naamioinut löyhästi kuvailemani juonen: The Red Riding Hood kertoo Punahilkasta (nimestä tuskin olisi voinut arvata), mutta susi onkin ihmissusi. Punahilkka-tarinan kanssa elokuvalla ei ainakaan trailerista päätellen ole mitään tekemistä, mutta houkutus-tarinan kanssa saataa ollakin.

Turha tietenkään mollata mitään elokuvaa vain trailerin perusteella. Voihan olla, että Punahilkka ei olekaan rakastunut ihmissuteen.

Kun olin levykaupassa tänään, siellä soi Katy Perryn Teenage Dream ja eräs laulu juuttui päähäni. Kuuntele niin tiedät miksi.Ps. YouTubesta oli suhteellisen hankalaa löytää video, jossa tuo laulu oli kunnollisena. Tanssivat vähäpukeiset miehetkään eivät voineet tarjota kunnollista videoa :'( Tietääkö joku onko Peacockille "oikea" video?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti