torstai 2. joulukuuta 2010

SÄHKÖÖÖ!!!

Eilistä järkytystä HIMin suhteen lievitti... Reckless Loven Cool Edition!! Cool Edition on Reckless Loven esikoisalbumi pienillä parannuksilla: levyn loppuun on lisätty akustisia versioita aiemmista levyn biiseistä ja ihan uuuusi laulu! Itse asiassa en tiedä onko se ihan uusi, mutten ainakaan ole aiemmin kuullut! :o

Reckless Lovehan on ihan pikkuhiukkasen ylituotettu levy, eikä siinä ole syvyyttä, joten kappaleet hieman kuluvat kuuntelussa. Cool Editionin bonusraidat ovat kuitenkin toista maata! Etenkin akustisissa kappaleissa on upeaa herkkyyttä (vaikka sanat eivät muutukaan syvällisemmiksi) ja varsinkin Ollin ääni kuulostaa todellatodella hyvältä kun äänityksiä ei ole viilailtu liikaa.

Uuden raikkaan ja hienomman ulkoasun lisäksi Cool Editionissa bonusta on hinta. 11.90 ei ole paha "uutuuslevystä" kun samaa aikaa eräät bändit (lue: HIM) myyvät surkeita remixlevyjään KAHDELLAKYMMENELLÄVIIDELLÄ DOLLARILLA! En edes ymmärrä miksi Reckless Love on niin hyvä bändi: ei syvällisiä sanoituksia, persoonallisia biisejä tai muutakaan hienoa, mitä yleensä arvostan musiikissa. Ehkä on käytettävä kulunutta sanontaa enemmän kuin osiensa summa.

Get Electric on uusi rakkauteni, ja ansaitsee paikkansa päivän biisinä varmasti paremmin kuin mikään tähän mennessä! Olen jammannut sitä koko päivän. Se tarttuu vielä tiukemmin takaraivoon kuin muut Reckless-laulut eikä kuulosta läheskään yhtä paljon coverilta (kuuntelin muuten radiota ja yhden Iron Maidenin biisin alku kuulosti täsmälleen samalta kuin Badassin alku!). Pidän myös siitä, että Get Electric on aika paljon rosoisemman kuuloinen =)



Ps. Jos haluatte kuulla miten jostakin biisistä saa vähemmällä vaivalla hyvän diskoversion, kokeilkaa tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti