maanantai 20. joulukuuta 2010

Mistelin alla ja jouluostoksilla

Itse piirtämäni misteli, saa käyttää vapaasti.


Aluksi haluan tehdä tunnustuksen: latasin joulukalenterin kännykkääni kuun alussa. Nauroin partaani kun kaikki kaverit juoksivat pää kolmantena jalkana kaupasta toiseen joulukalenteria etsimässä. Sitten ajoin parran pois.

Tänä aamuna joulukalenterista tuli uusi taustakuva: misteli!! Ruotsin tunnin (ja lyhyen enkun tunnin) jälkeen juoksentelinkin monta tuntia vilauttelemassa mistelin kuvaa, kunnes sain kerättyä tarpeeksi suukkoja voimia jouluostoksille. Voit kokeilla itsekin käykö flaksi:

1. Nappaa tuosta ylhäältä vaivalla tekemäni mistelin kuva (tai mikä vain mistelin kuva varmasti käy, vaikka tuo on varmasti tehokkain!) ja siirrä se kännykkääsi. Voit laittaa sen vaikka taustakuvaksesi.
2. Lähesty haluamaasi henkilöä (itse en valinnut kohteita turhan tarkkaan).
3. Nosta mistelin kuva itsesi ja henkilön yläpuolelle.
4. Lausu joku mahtava repliikki kuten: "Tässä on misteli, missä suukko?" (itse tyydyin vain näyttämään misteliä ja odottelemaan)

Ostin Stadista paljon lahjoja ja lahjojen valmistustarvikkeita. Nyt enää pitäisi paketoida ja valmistella ne. Olen varma että ainakin muutaman lahjan kohde pitää lahjasta, toivottavasti loputkin. Ostin jopa kahdelle ystävälleni joulun toivelahjat! Piti hakea kahdesta paikasta, koska ensimmäisestä olivat loppu.

Harmi etten voi kertoa lahjoista mitään. Toivottavasti mistelistä on apua!! En malta odottaa huomista päivän biisiä, ettekä varmasti tekään osaa arvata! Tänään ostoksilla kuuntelin Billy Talentia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti