sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Paras joululahjani ja muita jouluvalmisteluja

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, joten on aika myös joulujärjestelyiden! Vipinää ja vilskettä, pienten jalkojen töminää ja kaikkea muuta joulusekoilua on nähty nurkissa ja tontun jäljet ovat ilmestyneet portaalle. Joku amatööri saattaisi sekoittaa ne kissan jälkiin, mutta kunnon jouluihminen, kuten minä, tietää kyllä mistä on kyse!

Ostin itselleni joululahjaksi uuden iPodin (iPod classic160Gt). Kellekään muulle en olekaan ostanut joululahjoja, sillä koko viikonloppu on mennyt kiroillessa tietokoneen ääressä, koska uusi iPod ei aluksi kahteen päivään meinannutkaan toimia. Saanen huomauttaa ettei iPod ollut otsikossa mainittu paras joululahja.

Siivosin alakerrasta kaikki tällaiset tyylikkäät sisustuselementit tänään.
Vanhukset pystyttivät kuusen ja Kupla kiipesi siihen kahdesti. Sitä suihkutettiin tabascolla, mutta se pitää chilistä ja meni nuolemaan itseään. Siitä kyllä pestiin chilit pois ja nyt se näyttää naurettavalta märkänä.

Koska sain juuri tietää saaneeni uuden serkkupojan, päivän biisiksi Irwiniä, joka alkoi soimaan saman tien päässä kun sain tiedon! Ikävä kyllä Irwin sai tytön, joten poikaa varten kirjoitettu laulu jäi julkaisematta. Tajusitte kuitenkin pointin: SAIN PIENEN POIKASERKUN!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti