tiistai 7. joulukuuta 2010

Ihanan inspiroiva Johanna Tukiainen!

Lueskelin Tuksun blogia (niin ihana ja seksikäs nainen <3) ja ajattelin, että ehkä pakko kirjoittaa tänne, jotta voin hyvillä mielin ajatella olevani parempi kirjoittaja kuin Jossu <3 (Vaikka sen todistaminen on äärimmäisen hankalaa kun Johannalla on niin kiinnostava elämä ja hän kirjoittaa todella sulavasti <3)

Viikonloppu oli mukava ja osallistuin perjantaina kuntosalin pikkujouluihin. Pikkujoulujen arvonnassa voitin lisäravinnepaketin! Paketti sisälsi lisäravinteiden lisäksi myös t-paidan, joka oli hieman iso, mutta varmasti lisäravinteiden käytön jälkeen olen kasvanut siihen sopivaksi. Poistuin pikkujouluista hyvissä ajoin, koska lauantaina oli edessä mahtava koulupäivä!

Lauantaina ei salilla jostain syystä ollut kovin ruuhkaisaa, mutta töissä lauantaina ja sunnuntaina oli mukavasti tekemistä =) Maanantaina olin vaan kotona (!! :o) ja katsoin linnan juhlia. Olivat aika tylsät tänä vuonna, vaikka kukkakoristeet näyttivätkin hampun lehdiltä. Itse koristelin tv:n ympäryksen juhlallisesti lippunauhalla. Aika rumat koristelut vaikka itse sanonkin. Voisin laittaa tähän kuvan, jos kamerutsiini ei olisi taas rikki -.-'

Päivän biisiksi tänään uskomattoman laulajalahjakkuuden, Johanna Tukiaisen, eroottinen uutuusbiisi SEXX. Videossa korvakarkin lisäksi silmäniloa. Huomiseksi lupaan jonkun oikean biisin ja oikeaa asiaa, vaikka jälkimmäisestä en voi olla varma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti