lauantai 18. joulukuuta 2010

"Poroja!"


Tänään olin elokuvissa sisareni kanssa. Elokuva kertoi suomalaisista, jotka asuivat Norjassa Suomen Lapissa ja puhuivat eteläisiä murteita. Rare Exports oli hauska ja jännittävä. Enemmän hauska (erilaistakin huumoria), mutta konsepti oli kiinnostava eikä tulevia tapahtumia voinut arvata, mikä oli jännittävää. Elokuvassa oli myös koskettavia kohtia ja hätkähdyttäviä hetkiä! Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka pitävät elokuvista ja kaikille, jotka eivät pidä elokuvista.

En tiedä uskallanko vieläkään kertoa juonesta paljoa, sillä ennen ensi-iltaa se pidettiin todella visusti piilossa. Voin varmasti valottaa sen verran, että amerikkalaiset haudanryöstäjät "tutkijat" kaivavat Korvatunturin auki rahat mielessä. Tunturiin kätkeytyvä salaisuus on kuitenkin jopa isompi ja vaikeampi hallita kuin tutkimusryhmä, tai kukaan muukaan, olisi osannut odottaa.

Ostin keskiviikkona The Crashin levyn. Epäröin, mutta olen todella tyytyväinen hankintaan. Selected Songs 1999-2005 soi nyt neljättä päivää nonstoppina alakerrassa. Toivottavasti en joudu uuden cd-soittimen hankintaan: se ei ole ollut montaa kertaa poissa päältä sen jälkeen kun sain sen. Joka tapauksessa. Eilisistä Julian ja Viivin sienibileistä (joihin ei nimestä huolimatta liittynyt sieniä) tuttu kappale. Kuuntele. Se on erinomainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti