sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Huomenna epämukava paluu arkeen.

Eipä ole ollut hirveän jännittävä viikonloppu. Perjantaina siskoni viivi tuli meille, illalla töihin. Lauantaina yritimme mennä leffaan, joka oli loppuunmyyty (ikinä koskaan ennen ei ole käynyt niin :o). Vuokrasimme elokuvan, jonka jouduimme katsoa pienestä tv:stä, koska dvd-soitin ei toiminut isossa. :( Illalla töihin.

Tänään siivosin.

Salaisuus: mulla oli eilen näin tyylikkäät sukat jalassa. Tietenki housujen alla.

Image and video hosting by TinyPic

Jos joskus näette mulla vaaleansiniset sukat, tiedätte että niiden varressa on brittilippu.

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Tohtori Parnassus on vaihtokaupassa luvannut Paholaiselle tyttärensä, kun tämä täyttää 16 vuotta. Piru haastaa tohtorin uuteen vetoon, jonka voittaja saa tohtorin tyttären.

Elokuvan miespääosaa näyttelevä Heath Ledger kuoli kesken kuvausten, joten samaa roolia näyttelemään oltiin kekseliäästi lisätty muita näyttelijöitä. Ratkaisu oli mielestäni onnistunut, mutta Johnny Deppin rooli oli liian pieni! ;)

Elokuva oli ehdottomasti hyvä ja kiinnostava, sillä idea aukesi elokuvan edetessä, eikä kaikkia kortteja lyöty välittömästi pöytään. Erikoistehosteisiin ja yksityiskohtiin (kuten siihen, kuinka kevyesti ihmisiä nostellaan ja heitellään) oltaisiin voitu panostaa hieman enemmän =)

The Imaginarium of Doctor Parnassus ei ole alansa mestariteoksia (toisin kuin esimerkiksi Liisa Ihmemaassa), mutta ihan hyvä valinta pimeneviin syysiltoihin.


Ps. Huomasin äsken (7.9.2010), että tossa sukkakuvan tilalla oli joku naisen kuva? o.O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti