maanantai 13. syyskuuta 2010

Onko parempi huutaa kissalle vai potkaista sitä kun se puree jalkaa?

Itse kallistun vahvasti huutamisen kannalle. Tarpeeksi lujaa kun karjaisee EEEEIIIIIRRGGHHH!!!! niin kyllä ote hellittää. Jos potkaisee, kisu luulee että Herra Varvas on innokas leikkimään ja hyökkää uudestaan!

Tänään palautin kirja-arvostelun (kerrankin ajoissa, kolme sotilaallista sille: tap, tap, tap), joka mielestäni oli sellainen, että sujautan sen tänne blogiin (mutta näköjään en tänään, sillä OpenOffice ei näytä yhteistyöhalun merkkejä). Korvaan pettymyksenne: eilen ottamani kuva kesällä korjatusta suihkulähteestä Malmilla.

Image and video hosting by TinyPic

Kännykkäkameralaatua, mutta suihkulähde näytti tosi nätiltä illalla =)

Kirjoitin tänään myös enkun kirjoitustunnilla mielipidekirjoituksen moniavioisuudesta. En ole koskaan tullut miettineeksi asiaa, mutta en oikeastaan ymmärrä miksi se on laitonta suurimmassa osassa maista.. Itse en olisi kovin iloinen jos omalla miehelläni olisi muita vaimoja (enkä välttämättä haluaisi useita miehiä), mutta jos muut puolisot ovat puolisoille okei, niin miksei se olisi muille?

4D-dokkarin aiheena taisi joskus olla moniavioisuus. Muistan, että siinä oli yksi mies ja kaksi naista, jotka kaikki rakastivat toisiaan ja elivät yhdessä. Heillä oli toistensa kanssa vuorotellen kahdenkeskeistä aikaa. Tietenkin liitossa oli mustasukkaisuutta ja riitoja, kuten jokaisessa suhteessa. Ero oli siinä, että kaikilla heistä oli yhden sijaan kaksi ihmistä, jotka rakastavat ja ymmärtävät heitä ja joihin he voivat luottaa kuten puolisoon.

Tässäkin asiassa, kuten homoavioliitoissakin, ymmärrän kirkon kannan, koska Raamattu sanoo että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, mutta itselleni ja monelle muulle ihmiselle, avioliitossa ei ole kyse siitä, että ihmiset saavat luvan harrastaa seksiä keskenään. Kyseessä on yhteiskunnan hyväksyntä ja lupa rakastaa.

Miettikääpä sitä, ihan ajatuksen tasolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti