lauantai 25. syyskuuta 2010

Putkeen ei aivan osu, mutta menköön!

Jepjep.. Ei ole ihan hirveän mainiosti mennyt tänään ja eilen. Eilen harmitti tosi paljon kun sain vain kasin mielipidekirjoituksestani, koska se ei käsitellyt kunnolla tehtävänannon aihetta -.-' Illalla olin töissä, ja oli kamalin työilta koskaan, sillä asiakkaita ei ollut nimeksikään, joten ei ollut mitään tekemistä ja tuntui että aika on mennyt rikki kun se ei kulkenut ollenkaan. Onni onnettomuudessa kuitenkin oli se, ettei ihmisiä ollut kaupungilla muutenkaan =)

Tänään nukuin kolmeen asti ja lähdin salille, jossa soi konemusiikki. Pystyn kuuntelemaan mitä vain musiikkia ja nauttimaankin suurimmasta osasta, mutta konemusiikki alkaa valuttaa verta korvistani. :S Lähtiessäni vielä skootteriin piti laittaa öljyä, mutta se oli loppu, eli jouduin hakemaan Shelliltä :( Nyt olisi suunnitelmissa aloittaa panostaminen koeviikkoon, eli mennä alas lukemaan ja soittaa Henrille! =)

PS. Olen taas aloittanut postcrossingin! Pidin aika pitkän tauon, mutta innostuin taas kun katselin joskus saamiani hienoja kortteja =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti