keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Riipaiseva tuska ja läikkyvä ilo

Päivän suurin uutinen: Itken verta koska en ole menossa Ozzy Osbournen keikalle joka on huomenna :''( Miksi en mene vaikka haluaisin? Ei ollut kavereita keikalle, kellään ei ollut keikkakesän jälkeen enää rahaa :( Enkä ole niin hullu fani että viitsisin mennä yksin (koska keikoilla ei oikeen löydä seuraa jos ei ole tietyn tason fani).

Jos olisin uutisoinut eilen, olisin joutunut myös kertomaan Radio Rockin kilpailusta, jonka palkintona oli lippuja keikalle sekä TAPAAMINEN OZZYN KANSSA! Tietenkään en halunnut paljastaa asiaa sille (tynnyrissä elävälle urpolle), joka vielä ei ollut kuullut. En silti itse voittanut, olen pahoillani meidän kaikkien puolesta :'(

TÄRKEÄÄ!! Michael Monroe twiittaa olevansa studiossa bändin ja tuottaja Jack Douglasin kanssa!! VIHDOIN! Lue Michaelin uutiset.

Blogiuutinen: lisäsin tuohon sivupalkkiin napit, joista pystyy seurata tätä blogiani Bloglovinissa ja Blogilistalla =)

Ps. Suosittelen lämpimästi www.tori.fi sivustoa!!! Villen ja Kaasun (R.I.P.) häkki on ollut siellä viikon myynnissä ja sitä on kysytty kolmesti, ensimmäisenä päivänä jo kysyttiin! Ensimmäisestä kysyjästä ei sittemmin ole kyllä kuulunut, ja toisella ei ollut aikaa odottaa mutta tänään tuli kolmas. Toivottavasti menee kaupaksi =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti