torstai 30. syyskuuta 2010

Talon kokoinen telkkari

Eilen nukuin 1,5 tuntia pommiin, mutta (koska mulla näyttää olevan maailman toiseksi paras tuuri heti Hannu Hanhen jälkeen) pääsin kokeeseen! Äikän kielioppi meni hyvin (tietenkin!) ja puhe, jonka pidin Salattujen Elämien hyvistä puolista, meni myös hyvin. =) Meinasin kallistua turvalliseen "homojen oiekudet" aiheeseen, mutta päätin kuitenkin yllättää. Ehkä se oli hyvä, sillä kuulin "ei taas"-huokauksia aloittaessani Salkkari-puheen seuraavasti: "Ajattelin puhua hyvin tärkeästä asiasta, nimittäin homojen oikeuksista", mutta yllätin jatkamalla, "mutta kuitenkin vaihdoin kevyempään aiheeseen: Salkkareihin!"

Se siis meni hyvin ja sain koottua itseni, vaikka aloin nauraa kesken puheen aika paljon. Sain myös takaisin kirja-arvostelun, josta sain 8 puolen (joka on kai ihan hyvä numero).

Salin jälkeen menimme isäni kanssa Giganttiin, josta ostimme uuden tv:n. Se maksoi 64900 euroa.

Image and video hosting by TinyPic

Laatu kännykamerakuvaa, mutta tajusitte kuitenkin koon?

Oikeasti emme tietenkään ostanut telkkua, mutta se olisi oikeasti maksanut 64900 euroa :o Oikeasti ostimme tietokoneeseen hiiren, jee! Nyt voin pelata paremmin klikkailupelejä netissä.

Olen myös hyvin innoissani pianostani, joka saapuu huomenna tai ensi perjantaina =) Olen katsellut YouTubessa pianotuntivideoita. Suosittelen Andrew Furmanczykia.

Sain Ozzyn kirjan luettua... Se on uskomaton. Ajattelin kirjoittaa siitä tänne jotain, mutta en pysty. Se on luettava ja koettava itse. Jos Törkytehdas oli mielestäsi paras, Minä, Ozzy on vielä parempi. Se on myös koskettavampi ja opettavaisempi, mutta ei missään nimessä saarnaa. Ehdottomasti paras kirja, jonka muistan viime aikoina lukeneeni. LUE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti