tiistai 14. syyskuuta 2010

"So the question arrises: what's for dinner?"

Otsikon repliikki kuultiin päivittäin tuottaja Michael Wagenerin suusta kun Lordi oli purkittamassa uutta levyään. Näin jutteli viime yönä keskiyön ensisoitossa Mr. Lordi. Itse olin aikanani innokas Lordi-fani, joten kuuntelin ensisoiton suurella mielenkiinnolla.

Albumi vaikutti pitkälti perus-Lordilta. Mieleen tuli yhtyeen ensimmäinen albumi, Get Heavy. Intro oli iljettävä kuten asiaan kuuluu, mutta jotenkin tuntuu että se on jo käytetty. Sama tunne tuli muutamissa levyn biiseissä, kuten albumin avaavalla nimibiisillä "Babez for Breakfast" ja "Granny's Gone Crazy"-kappaleen "soittorasia"introsssa. Levy myös loppui nimensäkin mukaan tuutulauluun (Devil's Lullaby), kuten muistaakseni joku aiempikin Lordi-levy. o.O

Babez for Breakfast ei mielestäni vedä vertoja vuonna 2008 ilmestyneestä Deadachelle, joka yllätti positiivisesti (toisaalta en omannut minkäänlaisia ennakko-odotuksia kyseiselle levylle). Useista biiseistä olisi voinut poistaa turhat ja ärsyttävätkin introt, jolloin mielenkiinto olisi säilynyt paremmin raidasta toiseen.

Levyllä on kuitenkin myös kiinnostavia biisejä. Rock Police on raikas ja erottuva biisi, jossa Mr. Lordin laulu on välillä jopa niin sielukasta, että mieleen tulee Pate Mustajärvi. Muutenkin laulussa on Popeda-väriä. =) Tarttuvassa "I'm Bigger than You"-laulussa, sekä muutamassa muussa biisissä erikoiset (mutta hyvät!) sanoitukset hymyilyttävät ja joihinkin biiseistä lisätyt puheosuudet ovat ehkä Lordin hauskimpia tehokeinoja.

PLUSSAA HIENOSTA KANNESTA!

Tänään extrana vielä Kuplan uusin nukkuma-asento:

Image and video hosting by TinyPic


Kuppeli keksii kokoaja uusia temppuja. Se on niin viisas, että se keksii pääsyreitin mihin vain. Välillä seikkailut kuitenkin väsyttävät ja isin sylissä on hyvä paikka ladata akkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti